onsdag 25 juli 2012

Nu lämnar vi grottstadiet...

Har rivit ner våra fina terracottafärgade tapeter. Jag älskade dem verkligen men de har suttit i 14 år, de började bli slitna. Upp på väggarna tapetserar jag nu vita tapeter istället, i matrummet, nedre hallen, längsmed trappan och i övre hallen. Det blir helt annat, så ljust och vackert. Bort med grottan och in med ljuset!

Jag började i måndags, orkar jobba fem timmar om dagen, så det bör vara färdigt på fredag. Det är rätt jobbigt för det är så varmt, jag har verkligen lyckats pricka in värmeböljan ;)


4 kommentarer:

Father Ben sa...

Välkommen till Spjälkö till helgen ett dopp på udden svalkar...

Ingela sa...

Tack det ska bli härligt!

ninja sa...

värmeböjan ojoj, men gogogo vad bra du är<3<3<3

har aldrig gett mig på att tapetsera, lite av en rädsla. men det går inte att undvika i all evighet (kan du coacha mig när jag bor i en annan bostad där hyresvärdar inte finns? ;) *blink blink*).

förra året lade jag golv och målade väggar och tak, älskade det. ångesten höll sig långt borta och fick skön (?) värk i kroppen.

är du självlärd med att tapetsera? var det svårt att få till snitsen?

kramar

Ingela sa...

Ja det är gött att jobba med kroppen :)

Vad jag har förstått så är du väldigt praktiskt lagd, så du skulle snabbt lära dig. Det är inte så svårt.
Jag började med att tapetsera väv, det gjorde jag själv, hade sett hur pappa gjorde tio år tidigare. Tapet visade en kompis grunderna. Det svåra är hörn och sneda vinklar och vrår. Men det går alltid att patcha, det är ingen som ser det...

När det är dags för dig så ska jag lära dig allt jag kan :)

Kramar