tisdag 23 april 2013

Panik - det handlar om kilona

Det är inte roligt nu när sommaren börjar närma sig och jag fortfarande ligger på all time high när det gäller vikten. Jag har alltså inte gått ner ett gram. Kläderna sitter tajt överallt. Magen är stor och rumpan är stor och överarmarna är stora och hela jag är en jätte. Jag blir bländad av min uppenbarelse när jag tittar mig själv i spegeln. Det är inte roligt längre!

Varför kan jag inte ha ett normalt förhållande till mat? Kunna stå emot suget. Det sug sug sugande suget. Och att känna mättnad efter en normal portion. Känna mättnad!

Hur ska jag kunna visa mig i bikini i sommar? Jag har inte ens lust att köpa en så stor bikini som behövs.

Jag förbannar medicinen som gett mig detta matsug, Zyprexa. Hade det inte varit för den hade jag varit 20 kg lättare. Att sätta ut den och byta ut den har jag försökt. Det fungerar tyvärr inte, I'm stuck with it.

Jag har dock inte gett upp. Jag ska gå ner i vikt. Det ska få ta lång tid, men jag ska gå ner. Jag ska bemästra suget med hjälp av mindfulness och öka min rörlighet så att jag gör av med mer energi helt enkelt. Och så lite GI-tänk. That's the plan. So help me God ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

En till " alltimehigh". Om det nu kan vara nån tröst.
Gaaaah. Det väller överallt. 30 kg borde jag gå ner. Det är mycket. Men jag ska klara det. Har klarat det förut.
Kram

Ingela sa...

Jag har också klarat det förrut. SÅÅÅ trist att vara en jojo...

Vi ska klara det! Vi kanske kan peppa varandra :)

Lisa sa...

Skitmediciner som ger viktuppgång.
Har också varit en riktig pendlare pga dessa. Nu är jag mer stabil men väger för mycket. Kilona sitter ju kvar fastän jag slutat med medicinen.

Kram

Ingela sa...

Det är ett elände det här med viktuppgång :(