lördag 19 januari 2013

All time high :(

Det är för bedrövligt, vågen visar alldeles för mycket. Så här mycket har jag aldrig vägt förut, om man nu inte räknar när jag var gravid. Magen är enorm, jag ser verkligen ut som om jag faktiskt är gravid också.

Something has got to be done.

Förra gången jag gick ned i vikt inspirerades jag av en bok som hette Slut på sockersuget av Kathleen DesMaisons. Den fungerade väldigt bra för mig, jag gick ner 16 kg. Men nu är det ju så att jag har gått upp all vikt igen och mer därtill. Jag hatar denna jojo-effekt.

Nu har jag lånat mig en bok som ska ta tag i orsakerna bakom viktuppgången. Det handlar om att ändra beteende, inte bara för att gå ner i vikt utan för att också behålla vikten. Boken är inspirerad av buddhistiskt tänkande. Den heter Gå ner i vikt med mindfulness - finn din inre balans av Thich Nhat Hanh.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Pssst. Vill du veta en hemlis? Jag sitter i samma båt. Gick ner 27 kg 2007. 2013 har jag gått upp allt igen plus ett kilo.
Pinsamt.

Ingela sa...

För mig är det sorgligt och bedrövligt. Jag mår så bra när jag är smal. Jag ska nå tillbaka dit och stanna smal this time.